AEC info

Ideeën voor een totaal nieuwe badkamer!

Geplaatst op

Wanneer je echt helemaal klaar bent voor een totaal nieuwe badkamer, dan is het tijd om deze blog eens lekker te lezen, want we gaan je inspireren met een aantal toffe badkamerideeën. Zin in? Kijk dan snel met ons mee en doe er je voordeel mee. Sanitair Haarlem helpt je graag met het uitzoeken van de mooiste elementen voor de badkamer.

Inloopdouche

Wie een tijdje met een cabine of douchegordijn heeft moeten doen, weet hoe lastig het is om dan lekker te douchen. Nee, een nieuwe badkamer vraagt om een heuse inloopdouche. Dat biedt zoveel meer ruimte, wanneer je deze natuurlijk een beetje ruim opzet natuurlijk. Wat een ontspanning!

Ovaalbad

We zien de populariteit van het ovale vrijstaande bad groeien en groeien. Het luxe design zorgt voor een bijzondere look die echt zorgt voor een gave uitstraling in het interieur van je badkamer. Je ligt hier prins- of prinsesheerlijk in te relaxen op de vrijdagavond, gewoon even ontspannen en de stress van de werkweek wegspoelen.

Sauna

Sinds jaar en dag is de sauna voor veel mensen een geliefde plek om te relaxen. Zo’n sauna kun je ook thuis realiseren, waarschijnlijk niet zo groot, maar toch. Voor een of twee personen bestaan er mogelijkheden. Goed voor de gezondheid!

Spa

Je badkamer inrichten als een spa, dat zorgt voor een ultieme ontspanningsruimte waarin je helemaal tot rust komt. Een jacuzzi is bijvoorbeeld een mooi onderdeel van een spa. Wanneer je de ideeën hierboven ook toepast dan is het totaal helemaal compleet.

Dubbele wastafel

Een basis voor elke moderne badkamer is de dubbele wastafel. Twee wastafels zien er niet alleen heel mooi uit, het idee is ook nog eens superpraktisch, omdat je zo samen gemakkelijk in de badkamer bezig kunt. Je hoeft niet op elkaar te wachten. Dat scheelt een boel!

Grote spiegel

In combinatie met de twee wastafels is de grote spiegel echt een supereyecatcher! Het is een truc van professionele interieurontwerpers om een interieur, in dit geval de badkamer, groter en lichter te maken. Met een spiegel kan dit omdat deze licht weerkaatst en de kamer optische groter maakt. Het lijkt alsof de muur doorloopt.

Raam

Elke badkamer voelt een stuk aangenamer wanneer er een mooi raam naar buiten in zit. Zo heb je tijdens of na het douchen de tijd om de badkamer lekker te ventileren. Dat voorkomt veel vocht gerelateerde problemen, zoals schimmel, een ongezonde lucht en stank. Ook zien we in een badkamer met een gedegen ventilatie, dat deze langer meegaat, omdat er geen vocht / waterschade ontstaat. Eventuele wasmachine of droger lijdt dan niet onder de vochtige atmosfeer die wel in een badkamer zonder raam aanwezig is.

Meer ontdekken?

Op onze site vind je meer mooie woonideeën en tips: zoals ideale eetkamerstoelen vinden en je buren jaloers maken doe je zo!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden