AEC info

Je buren jaloers maken? Scoren doe je met een gietvloer!

Geplaatst op

Een nieuwe woning compleet met gietvloer is een lust voor het oog. Dat vinden je buren ook! Je kunt een interieur zo veelzijdig inrichten, veel stijlen passen bij deze vloer. Redenen genoeg waar je buren jaloers van kunnen worden. Gewoon een klein beetje, niet al te gemeen natuurlijk. Precies genoeg om ze weer een beetje op hun nummer te zetten. Lijkt dat je wat? Ok! Dan geven we je in deze blog een paar tips om helemaal los te kunnen gaan bij de inrichting van je woning.

Opties voor je designpallet

Er zijn diverse opties voor je designpallet waar je een jaloersmakende inrichting mee kunt maken. We nemen ze even met je door:

·        Industrieel design

In het industriële design gaat het vooral om eenvoud en robuuste looks. Zo vind je er objecten die je normaal gesproken in een fabriek of vrachtschip zou tegenkomen, bijvoorbeeld lampen of een tafel compleet met bankschroef. Voor meubels kun je denken aan materialen zoals staal en hout, maar geen gewoon hout, eerder sloophout of steigerhout.

·        Modern design

Modern design kenmerkt zich door eenvoudige vormen. Er straalt een bepaalde rust vanaf. Grijs, antraciet en zwart zijn tinten die vaak de basis van het kleurenpalet vormen. Modern design heeft meubels met een luxe look. De gietvloer vormt de perfecte basis voor een modern interieur, daar worden je buren mega jaloers van.

·        Scandinavisch design

In de Scandinavische stijl wanen we ons in Zweden of Noorwegen. Als een halve Viking hebben we de kamer vol met geweien, huiden en de vacht van koeien en herten. Laten we de schapen niet vergeten. Lekker wollig en gezellig. Goed voor een scheef gezicht bij de buren.

·        Eclectisch design

In deze stijl mag je je creativiteit volledig de vrije loop laten. De dingen moeten natuurlijk wel een beetje bij elkaar passen. Eclectisch houdt in, dat er verschillende objecten uit verschillende tijden, stijlen en tradities bij elkaar gezet kunnen worden. Vorm, kleur en textuur zijn dan belangrijke eigenschappen waar je naar kijkt, zoekende naar een gave match. Have fun!

Conclusie

Een gietvloer is een goede basis om een modern en sfeervol interieur op te bouwen. Natuurlijk is het grappig om je buren een beetje jaloers te maken, want dan raken zij ook weer geïnspireerd om thuis eens lekker aan de slag te gaan.

Meer weten?

Op onze site vind je meer informatieve blogs om lekker vlot doorheen te lezen. Check ze allemaal.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden