AEC info

Alles over wonen en erop uit in Apeldoorn

Geplaatst op

Apeldoorn is een stad in de provincie Gelderland op de Veluwe. In Apeldoorn wonen zo een 162 duizend mensen. Wonen en erop uit in Apeldoorn gaan perfect samen. Apeldoorn is een mooie stad in een groene omgeving, waar genoeg te doen is! Zo kun je naar de binnenstad van Apeldoorn toe voor leuke winkels, café’s, restaurants, architectuur en het snuiven van cultuur. Direct buiten de stad is perfect voor de natuurliefhebber. Hier loop, fiets of rij je door een prachtige bossen en uitgestrekte natuurgebieden. 

Centrale ligging

Apeldoorn ligt op een zeer centrale plek in Nederland. Apeldoorn is goed bereikbaar met zowel het OV, de fiets of met de auto. Vanaf luchthaven Schiphol ben je ongeveer met een uur in Apeldoorn. Apeldoorn heeft een eigen NS station, waardoor je voor je werk makkelijk met de trein kunt reizen als dit nodig is. Apeldoorn heeft zich daarnaast ook bewezen als congresstad. Apeldoorn heeft genoeg locaties en voorzieningen voor zakelijk Nederland. 

Bekende attracties en dagjes-uit locaties 

Sommige attracties en dagjes-uit locaties in Apeldoorn zijn landelijk bekend. Zo kun je terecht bij: 

De Apenheul: Hier loopt het park vol loslopende kleine nieuwsgierige aapjes. Wist je dat je wel tot 300 apen kunt ontdekken in de Apenheul?!

Paleis Het Loo: Paleis het Loo was meer dan 300 jaar het jacht- en vakantieverblijf van het koninklijkhuis. Het paleis is omringd met de mooiste tuinen en stallen, waar veel aandacht aan werd besteed. Nu zijn de tuinen en stallen verschillende keren per jaar te bezoeken. Neem vooral je camera mee, want mooie foto’s maken kun je hier zeker! 

Kinderpretpark Julianatoren: Een groot speelparadijs voor de kleintjes van 2 tot ongeveer 10 jaar. Met meer dan 60 verschillende attracties kunnen de kids hier hun energie wel kwijt! 

Wonen in Apeldoorn

In Apeldoorn woon je erg prettig, door de zojuist genoemde centrale ligging en de leuke dingen die je in de stad kunt doen. Qua wonen vind je hier een mix van huur en koophuizen. Daarnaast vind je in Apeldoorn zowel wat oudere huizen als nieuwbouwhuizen. Benieuwd wat er allemaal beschikbaar is in Apeldoorn? Bekijk dan eens de website van makelaar Apeldoorn

Gerelateerde berichten

De voordelen van wonen in Kampen, Overijssel!

We nemen je mee naar een stad aan de IJssel. Waar het nooit saai is, veel te beleven valt en waar de mensen nog een beetje op het ritme van het...

Lees meer

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden