AEC info

Zonwering zonder moeite

Geplaatst op

Zodra het weer zomer is willen we in een goed verkoeld huis kunnen zitten. Dan is de warmte pas leuk als je buiten komt en dan geniet je er ook lekker van. Als de zon dan de hele dag op je huis staat is deze – zelfs met dubbel glas – soms niet te harden. Hoe handig is het dan wel niet als je in de zomer een elektrische vorm van zonwering hebt hangen. Heel gemakkelijk uitgerold met één druk op de knop/afstandsbediening. Hoe ideaal klinkt dat?

Screens

Één van de soorten zonwering zijn screens zonwering. Screens zonwering kun je ook weer in verschillende soorten aanschaffen. Zo heb je de screens waar je nog doorheen kunt kijken en die het licht dus niet volledig afweren, maar wel het grootste gedeelte ervan. Ook heb je de screens die eigenlijk gewoon rolgordijnen voor buiten zijn. Deze sluiten het zonlicht dus volledig af van je ramen waardoor het binnen gewoon een stuk minder warm wordt.

Zonnescherm

Als je niet iemand bent voor de screens zonwering is misschien een zonnescherm iets voor jou. Heel gemakkelijk boven je raam te laten monteren en wederom mogelijk om een elektrische versie te nemen. Scheelt jou weer moeite én het scherm dekt ook nog eens een deel van de tuin af waardoor je ook in de schaduw kunt genieten van de warmte. De screens zonwering werkt sneller voor het afkoelen van je huis, een zonnescherm kent verschillende doeleinden, maar houdt wel minder warmte buiten.

Rolluiken

Dan hebben we nog een andere optie naast de zonneschermen en de screens zonwering en dat zijn de rolluiken. Soms geven deze rolluiken mensen wel eens iets wat opgesloten gevoel omdat het de ruimte helemaal donker maakt en dit is bij screens en zonneschermen niet helemaal het geval. Mocht je hier wel van houden, is dit dus de perfect optie voor jou. Ook weer heel gemakkelijk om elektrisch aan te schaffen en het werkt echt omdat het wederom de zon helemaal afsluit van de ramen en de warmte heeft dus weinig tot geen kans om binnen te komen. 

Ga dus op zoek naar wat voor jou de beste optie is. Misschien is het één van de bovenstaande opties, misschien wel niet.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden