AEC info

Wat kost een slotenmaker in het weekend?

Geplaatst op

Het is lastig wanneer er in het weekend zich allerlei zaken aan dienen waar je gewoon niet op zit te wachten. Of het nu iets met de riolering is of een deur die niet los wil, je kunt ervan in de stress raken. Om over de moeder van alle living en lifestyle stress nog maar te zwijgen: een inbraak. Welke expert kan je helpen te ontstessen bij problemen in het weekend en voor welk tarief doet hij of zij dat? Lees snel verder en ontdek het! 4-Locks Slotenmaker Haarlem helpt je verder.

De kosten voor een slotenmaker in het weekend

De totale som van de kosten die je in het weekend maakt, hangt natuurlijk af van wat er aan de hand is. Maar laten we uitgaan van een eenvoudig probleem: een slot dat dichtzit en een sleutel die je ergens in de kroeg verloren bent. Dit slot wordt meestal eenvoudig door de slotenmaker en zonder breken geopend. Hoe hij of zij dat doet is het geheim van de locksmith, maar dat het werk staat vast. Maar wat betaal je daar nu voor op zaterdagnacht? 100 tot 150 euro is een gangbaar tarief voor een weekend en avonddienst. Het is wel slim om eerst een bedrag af te spreken, zodat je weet dat je niet afgezet wordt van te voren. Er zijn gevallen bekend dat malafide slotenmakers hoge rekeningen presenteerden tot wel 500 euro. Absurd natuurlijk.

Wat voor werkzaamheden doet een slotenmaker?

Er zijn een aantal dingen die een slotenmaker voor je kan doen:

  • Inbraakpreventie
  • Het openen van sloten
  • Het vervangen van sloten

In het meest gunstige geval komt de slotenmaker bij je langs zonder dat er een inbraak is geweest en helpt je woning beter te beveiligen tegen inbraak. Het mooie van de diensten van de slotenmaker is dat ze een mooi geheel vormen, het een grijp in, in het andere. Zo kan er na een grondige inspectie van de woning direct een aantal zaken aangepast worden. Denk aan het vervangen van onveilige en verouderde sloten door veilig sloten met een politiekeurmerk. Zo voorkom je een boel problemen. Want je wilt toch niet na een vakantie of leuke avond thuiskomen om in je huis een ravage aan te treffen?

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden