AEC info

Wat is de beste vloer voor je bedrijf?

Geplaatst op

Er zijn verschillende vloeren die ondernemers vaak kiezen voor hun bedrijf. Toch is er naar onze mening toch wel een de allerbeste. Dit willen we graag met je doornemen zodat je ook kunt profiteren van dit type vloer. Lees snel verder om te ontdekken welke vloer dit is en hoe jij deze snel kunt realiseren. 

Het beste type vloer voor je bedrijf 

Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat voor soort bedrijf je hebt. In vele gevallen is tapijt en veel gekozen optie. Je weet wel, van die tapijttegels die gelegd zijn en op een bepaalde manier bijzonder sterk zijn. Toch zien we steeds vaker een egale vloer die gegoten is binnen bedrijven. Dit is de zogenaamde Senso gietvloer. We beschouwen deze als de beste vloer voor het gros van de bedrijven. Waarom is dit zo? We hebben er een aantal redenen voor. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Superslijtvastheid. De vloer is zo slijtvast en krast niet,zo dat hij wel meer dan 20 jaar meegaat. Daarbij kan hij goed tegen water en zure schoonmaakmiddelen waardoor deze bijzonder goed te reinigen valt. Zo ben je als ondernemer niet veel tijd kwijt aan het reinigen van je vloer.
  • Verschillende kleuren verkrijgbaar. De gietvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en daardoor erg makkelijk in te passen in het concept van je bedrijf.
  • Makkelijk met vloerverwarming. Wanneer je gebruik maken van vloerverwarming zal deze vloer niet barsten zoals de betonvloer dit wel vaak doet. Daarnaast is de vloer ook niet echt stoffig, waardoor je mensen met allergie een groot plezier doet.

We komen de gietvloer bij verschillende bedrijven tegen, of je nu een bloemist bent, een bakkerij of patatzaak hebt: de gietvloer is perfect voor dit soort bedrijven, waar nog wel eens iets op de vloer kan belanden. 

Conclusie

De gietvloer is in verschillende contexten een echte topper, zowel ondernemers als particulieren zijn bijzonder enthousiast over de verschillende voordelige eigenschappen die dit type vloer heeft. Wil je meer weten over deze schitterende vloer? Gaat dan eens kijken op sensovloeren.be.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden