AEC info

Wat heb je aan een gietvloer?

Geplaatst op

Er is een vloer in opkomst die het moderne mensen een stuk makkelijker maak om het huis netjes en fris te houden. Ook ideaal met jonge kinderen. Ontdek de voordelen van de gietvloer of resin floor!

Snel het huis aan kant

Wonen met jonge kinderen is best een uitdaging. In dit plaatje is het zo belangrijk dat je een vloer hebt die je gemakkelijk kunt schoonmaken. En dat kan met een bepaald type vloer, namelijk met de gietvloer. Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een gietvloer? We nemen ze met je door:

  • Gemaakt van kunststof dus eenvoudig schoon te maken
  • Zet ook uit, maar barst niet.
  • Voelt warme aan en minder stoffig

Kleine kinderen weten nog wel eens de boel onder te smeren. Zeker in de keuken of eetkamer. Maar eigenlijk overal. En dat is prima. Maar dan moet je wel maatregelen nemen als ouder. Een gietvloer is een uitkomst. Zo heb je sneller je huis aankant.

Stijl en gemak

Door de eenvoudige vorm kun je de vloer overal mee combineren. Er zijn een aantal voorbeelden, namelijk:

  • Industrieel
  • Scandinavisch
  • Minimalistisch

Deze stijlen zijn eenvoudig en dat past goed bij de gietvloer.

Gemak

Het is makkelijk om een gietvloer schoon te maken. Dat is heel handig als er vuil op gevallen is. Maar hou kan dit? De kunststof is gemakkelijk schoon te maken, het is waterafstotend. Vergelijk dat maar eens met een houten vloer, betonvloer of laminaat. Schitterend. Je houdt zoveel tijd over en het vloertje gaat gewoon niet kapot.

Conclusie

Wanneer je een woning wilt die helemaal modern is en gemakkelijk schoon te houden, dan moet je gaan voor de gietvloer. Zo makkelijk en mooi ook! Laat je informeren door onze blogs. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om design.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden