AEC info

Wanneer je huis af is, regel dan de nodige verzekeringen

Geplaatst op

Als je een woning gaat betrekken, een huur- of een koopwoning, dan is het belangrijk om te nodigen verzekeringen op orde te hebben. Er zijn natuurlijk altijd risico’s die je zoveel mogelijk moet afkopen door contracten voor verzekeringen aan te gaan bij verzekeraars. Zo kun je voorkomen dat je hoge schadebedragen moet betalen. In deze blog dus een aantal tips. Lees snel verder en doe er je voordeel mee.

Inboedelverzekering 

Het is erg belangrijk dat de spullen in je woning verzekerd zijn. Met de jaren kun je toch nog een aardig kapitaaltje aan spullen bij elkaar kopen. Wanneer je niet afdoende verzekerd bent, dan is het bijzonder sneu om erachter te komen dat, bijvoorbeeld bij een inbraak, je een groot gedeelte van je zuur bij elkaar gespaarde inventaris kunt vergeten. Wanneer je een goede inboedelverzekering hebt, dan zal er een groot gedeelte van de ontstane schade gedekt worden. Je kunt een taxatie laten doen van de spullen die je hebt en daar kan dan een verzekering op aangepast worden. Zo ga je een stuk lekkerder op vakantie.

Opstalverzekering 

In de coronatijd zijn mensen lekker losgeslagen aan de gang gegaan in de tuin. Er rezen allerlei interessante bouwwerken ten hemel, bijvoorbeeld tuinhuizen en erfafscheidingen. Ook vijvers werden riant aangelegd, waarin de mooiste en duurste vissen uitgezet zijn. Dit alles is natuurlijk in zekere zin een mooi gegeven voor dieven. Ook kunnen er zich calamiteiten voordoen, bijvoorbeeld stormschade, et cetera. Dan is het erg belangrijk een opstalverzekering te hebben. De opstalverzekering verzekert dus zaken die rond het huis op het perceel te vinden zijn. 

Blijf onze site volgen om zo altijd op de hoogte zijn van de verschillende tips. We blijven je inspireren en informeren! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden