AEC info

Stucadoor Amsterdam: breng je interieur opnieuw tot leven met beton cire

Geplaatst op

Wil je je interieur een nieuwe uitstraling geven? Dan is beton cire een goede keuze. stucstunter.nl helpt je hier graag mee. Ontdek hieronder wat een stucadoor Amsterdam voor jou kan betekenen!

Waarom beton cire een goede keuze is

Als je je interieur wilt verfraaien dan zal je kunnen kiezen uit tal van mogelijkheden. Stucwerk is een goede keuze omdat je op een goedkope manier je interieur een nieuwe uitstraling kan geven. Ook als je kiest voor stucwerk zijn er meerdere opties: spachtelputz, behangklaar stucen, beton cire, enzovoort. Beton cire is een goede keuze omdat het heel wat voordelen heeft. Dit materiaal geeft je interieur een stoere uitstraling en kan op elke ondergrond worden aangebracht.

Bovendien is het verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen zodat je makkelijk het interieur van je wensen kan creëren. Je kan beton cire bijvoorbeeld heel glad laten aanbrengen voor een moderne uitstraling, maar ook op een tadelakt-wijze voor een Oosterse look. Je kan bovendien kiezen uit verschillende kleurtjes.

Er zijn nog tal van andere voordelen van beton cire. Zo is deze afwerking ontzettend water- en oliebestendig dankzij een speciale coating. Hierdoor is het de ideale keuze voor vochtige ruimtes. Daarnaast kan je het makkelijk schoonmaken, omdat je niet langer last hebt van vuil die tussen de voegen komt. Op die manier wordt het ook makkelijker om een ruimte hygiënisch te houden.

Beton cire in je toilet of badkamer

Een van de populairste ruimtes om beton cire in te gebruiken is de badkamer, maar vaak wordt het ook gebruikt in een toiletruimte. Dat komt uiteraard omdat beton cire zo vochtbestendig is.

Maar hoe kan je beton cire dan toepassen in je badkamer en/of toilet? Doordat je beton cire op elk oppervlak kan gebruiken kan je het overal aanbrengen dat je wenst. De meest gekozen toepassingen zijn beton cire muren en een beton cire vloer. Beton cire muren geven je badkamer meteen een stoere en strakke uitstraling. Kies voor een beton cire vloer als je een stoer accent wilt leggen, maar je niet wilt dat beton cire de overhand neemt. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om zowel je muren als vloer in beton cire te laten zetten.

Als je een beton cire toilet wilt dan is het fijn om zowel de muren, de vloer als het hangmuurtje van je toilet in beton cire te laten zetten. Zo creëer je een mooi geheel! Beton cire is in je toilet is erg aangenaam, omdat het je toilet een rustgevende uitstraling geeft. Bovendien zorg je er zo voor dat je je toilet makkelijk kan kuisen én het allerbelangrijkste: als je voor beton cire voor je toilet kiest dan zal deze altijd erg hygiënisch blijven en dat is in een toiletruimte toch wel van groot belang!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden