AEC info

Nieuwe keuken in 2022

Geplaatst op

Je hebt nog even de tijd om uit te zoeken welke keuken je in 2022 zou willen realiseren. We weten zeker dat het een echt top designjaar gaat worden. Natuurlijk vinden we het erg leuk om je te inspireren en daarom hebben we een aantal tips in deze blog voor je verzameld. De leukste resultaten komen altijd tot stand wanneer je gebruikmaakt van goede ideeën en hier dan zelf een creatieve draai aan geeft. Lees snel verder en laat je daarom inspireren.

Industriële keuken 

Het is een blijvende populaire stijl waar we zeer van kunnen genieten. Natuurlijk hebben wij het over één van de meest populaire stijlen: de industriële stijl. Deze stijl is ontstaan in de industrie en professionele keukens in restaurants van over de hele wereld. Het roestvrij staal is gemakkelijk schoon te maken en dat maakt dat veel professionele restaurants gebruikmaken van meubels en apparaten in deze stijl. Het is een minimalistische stijl en daar kun je veel profijt van hebben in termen van esthetisch genieten. Het straalt een bijzondere lichtheid uit waar veel mensen van houden. 

Scandinavische stijl 

De keuken is het hart van het huis. Het is een plek waar we veel tijd doorbrengen met het bereiden en koken van maaltijden, gezellig samenzijn, kletsen met een geliefde onder het genot van een glas wijn, schoonmaken… Het is dan ook geen verrassing dat we allemaal op zoek zijn naar optimale opbergruimte, een functionele indeling en een mooi design, of het nu gaat om een strakke, moderne look of een klassieke stijl. De Scandinavische stijl is heel populair door vanwege deze dingen en zijn lichte looks en de natuurlijk elementen. We raden je aan om eens lekker rond te kijken en je vooral te laten inspireren door de verschillende experts en de magazines die gaan over deze stijl en alle andere mooie, moderne stijlen. Zo wordt het makkelijker om een geheel eigen stijl te maken. Je kunt ook erg stijlen mixen. Dan krijg je een hybride of eclectische stijl. We raden je zeker aan om bij keuken almere rond te gaan kijken. Ze denken graag met je mee. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden