AEC info

Let tijdens de bouw op deze beveiligingstips

Geplaatst op

Bij de bouw van een gebouw wordt er veel aandacht besteed aan de indeling van de ruimtes, interieur en het ontwerp hiervan. Een ander belangrijk aspect is de beveiliging van het gebouw. Het is belangrijk om dit gaande het bouwproces continue mee te nemen. Zo voorkom je dat een tussentijdse verandering in de bouwplannen ervoor zorgt dat er zwakke plekken ontstaan in de beveiliging van het gebouw. Let daarom op onze beveiligingstips.

Buiten en binnen beveiligen

Je kunt de beveiliging van je gebouw onderverdelen in de buiten en binnen categorie. Naast het gebouw wil je natuurlijk ook dat er geen ongewenst bezoek plaatsvindt op het terrein. Denk maar aan parkeerplekken, terrassen of het dak van het gebouw. Zorg dat de beschutting minimaal is. Ga dus niet voor dikke tuinheggen, maar juist voor transparante tuinhekken. Zo kan het oog ver kijken en bied je geen beschutting voor inbrekers.

Afschrik beveiliging

Het beste hulpmiddel tegen inbraak is het afschrikken van inbrekers. Dit kan het beste met verlichting. Zo is het aan te raden om beweging sensoren te installeren. Dit gaat dus gepaard met minimale beschutting rondom en in het gebouw. Deze sensoren kunnen gekoppeld worden aan verlichting rondom het gebouw. De verlichting zet op deze manier de inbreker in de spotlight en is voor de meeste personen een indicatie dat er meer beveiligingssystemen aanwezig zijn in het gebouw.

Voorkom ongewenst bezoek

Maak gebruik van een persoonlijk sleutelsysteem. Zo kan je door middel van een keycard ervoor zorgen dat je precies in de hand hebt wie het gebouw in mag. Dit systeem kan je op meerdere deuren plaatsen. Zo voorkom je dat een onverwacht iemand zomaar een rondje door je gebouw kan lopen. Zorg daarnaast dat de hoofdingang altijd langs een servicebalie gaat. Zo kan de servicebalie of beveiliging altijd in de gaten houden wie het gebouw in en uit gaat.

Hoe sta ik er nu voor?

Wil je weten wat de huidige beveiliging status is van je gebouw? Schakel dan een inbraakbeveiligingsbedrijf in om jouw gebouw te laten analyseren. A+ Beveiliging biedt de beste inbraakbeveiliging in Rotterdam en omstreken. Zorg dat je in zee gaat met een beveiligingsbedrijf dat een totaalpakket aanbiedt. Denk aan alarmsystemen, brandmelders en camerabeveiliging.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden