AEC info

Interieurtips: wat zijn de laatste woontrends?

Geplaatst op

Ben jij bezig met het inrichten van je nieuwe woning of wil je jouw huidige woning een nieuwe stijl geven? Wij hebben alles uitgezocht op het gebied van de laatste woontrends. In onze blogs lees je de interieurtips die wij geven. Zoek je een industrieel interieur met buiskoppelingen of juist een moderne interieur met verschillende kleuren? Lees en kom het te weten in onze blog.

Een elegant en luxe interieur in je woonkamer

Een elegante touch geven aan je interieur is niet makkelijk. Je moet rekening houden met combinaties van zachte en luxe kleuren. Een fluweel of velours stof geeft je bank of kussens bijvoorbeeld een luxe uitstraling. Dit kan je combineren met klassieke en stoere meubels zoals een kast met metalen poten. Doordat het contrast van kleuren, vormen of materialen houd je je interieur gevarieerd.

Stoer wonen met een industrieel interieur

Een industrieel interieur is zeker een trend geworden de afgelopen en anno 2019 nog steeds een van de meest populaire trends in ons land. Vooral de kleur bruin en hout worden veel verwerkt in de meubels. Veel staal in stoelen, tafels en hanglampen zijn wel de kenmerken van een industriële interieur. Om meer het industriële beeld te krijgen worden er ook buiskoppelingen gemaakt voor meubels. Door deze combinaties kan je van een industriële interieur zowel een moderne als klassieke woonkamer maken.

Een moderne woonkamer laten inrichten

Een moderne woonkamer is de ideale plaats om tot rust te komen nar een drukke werkdag. De kleuren die vooral gebruikt worden in een moderne woonkamer zijn: wit, grijs, zwart en bruin. Deze kleuren stralen veel rust uit en laat je woonkamer er ruimtelijk uitzien. De combinaties die je maakt met de kleur van de meubels, vloeren en muren spelen daar een belangrijke rol in. Vaak is een betonvloer of gietvloer het beste wat je kunt kiezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden