AEC info

Ideale vloeren voor starters: 3 keuzes

Geplaatst op

Wanneer je voor het eerst op jezelf gaat, dan wil je natuurlijk niet teveel geld uitgeven aan dingen, dit vanwege het feit dat je meestal niet zoveel te besteden hebt. Gelukkig zijn er opties waar je van kan profiteren en die niet al te duur zijn. We nemen in deze blog een aantal vloerbedekkingen met je door die zeer zeker de moeite waard zijn om te overwegen. Het gaat vandaag over laminaat, PVC en tapijt. Lees snel verder om je voordeel te doen met deze handige en geldbesparende informatie.

Laminaat 

Wanneer je houdt van een mooie natuurlijke uitstraling die ook te vinden is in vloeren van natuurlijk hout, dan is laminaat zeker een goede aanrader. Het is een vloer die makkelijk is te onderhouden, ziet er geweldig uit, is niet moeilijk om te leggen, beschikbaar in verschillende soorten, wordt vaak gebruikt als alternatief voor een vloer gemaakt van hout (parket) en is mooi af te werken met plinten aan de muur. Daarbij is laminaat zeer slijtvast en gaat zeker 20 jaar zo niet langer mee. Dit kan natuurlijk nog langer zijn wanneer je op een zeer voorzichtige manier ermee omgaat. Een aantal kleden neerleggen, in gebieden waar veel gelopen wordt op het laminaat, is een optie om de levensduur te verlengen. 

PVC

Een supersterke vloer heb je wanneer je PVC neerlegt in je woning. Het is erg fijn, ook voor de buren, dat er een vloer ligt gemaakt van dit materiaal, omdat contactgeluid niet zo zeer versterkt wordt. Daarbij is een vloer van PVC makkelijk te combineren met vloerverwarming, dit vanwege de flexibele eigenschappen van de vloer. Deze beweeg dus lekker mee met het uitzetten en inkrimpen van de vloerverwarming. Verder is het erg fijn om te zien dat de vloer zo onderhoudsvrij is. Dit is echt iets voor starters die doorgaans vrij druk zijn met bijvoorbeeld hun nieuwe baan.

De Vloerenfabriek: koop direct tafelbladen bij de fabriek

Heb je wel eens nagedacht om een tafel te kopen waarvan het tafelblad echt een boom- of houten look heeft. Dit noemen we een boomstam tafelblad. Er zijn veel starters die houden van deze robuuste look. Wanneer je geld bespaard hebt met bijvoorbeeld laminaat of PVC, dan is het mogelijk om misschien nog een boomstam tafelblad aan te schaffen. Zo geef je je woning echt een superauthentieke uitstraling. Bij devloerenfabriek.nl vind je ze!

Blijf onze site volgen en lees onze blogs, want dan ben je altijd op de hoogte van de laatste trends als het gaat over wonen en kamers designen. Vind je eigen stijl! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden