AEC info

Huis & design: maak het sfeervol met een persoonlijke twist

Geplaatst op

In een woning kun je het beste zaken neerzetten die helemaal bij je passen. Het moeten meubels en objecten zijn die iets persoonlijks uitdrukken, dus iets zeggen over jouw smaak en interesses. In deze blog willen we je graag een aantal tips geven waarmee jij dit design doel kunt behalen. Lees snel verder in deze blog om te ontdekken met welke tips jij direct kunt beginnen. 

Persoonlijke accessoires en decoraties

Veel interieurarchitecten weten hoe ze met goed gekozen accessoires, eigendom van de huiseigenaar, een persoonlijk interieur kunnen inrichten waarbij een woning een hoge mate van sfeer krijgt. Ook jij kunt dit doen. Wanneer jij persoonlijke accessoires en decoraties hebt, dan kun je ze op speciale plekken in de woning zetten. Natuurlijk moet je dit niet over de top doen, maar met beleid. Tegenwoordig zijn de interieurstijlen nogal minimalistisch, waardoor te veel accessoires al snel rommelig gaan lijken. Als we over persoonlijke accessoires en decoraties nadenken, dan kan dat echt van alles zijn, bijvoorbeeld souvenirs die iemand op een vakantiereis heeft meegenomen en waar men een speciale herinnering aan heeft, of tekeningen van kinderen of kleinkinderen. 

Custom made accessoires

Persoonlijke accessoires en decoraties in de woonruimte zijn populair, het is dan ook niet verwonderlijk dat je online hele mooie dingen kunnen bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een foto in glas. Dit is niet per se een afgedrukte foto tussen twee glasplaatjes, maar juist eentje die met een laser in kristalglas gegraveerd wordt. Het kan gaan om een tweedimensionale, maar ook om een driedimensionale foto. Dat is een prachtig object om in huis te zetten, om over persoonlijk te spreken! Foto´s van de familie doen het altijd goed. Experts maken dit object van glas graag voor je. De resultaten zijn schitterend! Natuurlijk zijn er nog meer geweldige dingen die je zelf zou kunnen laten maken, zodat wat er in je huis staat echt jouw handtekening laat zien. Zo zijn er tal van custom made design meubels te krijgen (wel redelijk prijzig soms). Omdat maatwerk vaak duurder is dan massaproductie, is het slim om beiden in je interieur af te wisselen. Zo maak je een mooie mix waar jouw persoonlijkheid uitspreekt.

Blijf ons volgen en lees onze blogs over bouwen, wonen en interieur design. Veel plezier met het inrichten van je nieuwe interieur! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden