AEC info

Hoe kies ik het beste verhuisbedrijf?

Geplaatst op

Het kiezen van het juiste verhuisbedrijf kan een flinke klus zijn. Jaarlijks zijn er veel klachten over verhuisbedrijven in Nederland. Het gaat dan vaak over verlies of beschadiging van eigendommen, maar ook het in rekening brengen van ongewerkte uren, het te laat komen en het niet nakomen van afspraken vormen een lange en vermoeiende lijst. Een verhuisdag is stressvol en daarom wil je niet ook nog problemen zoals hierboven beschreven. Het is daarom slim om het juiste verhuisbedrijf te kiezen. Denk daarbij aan Trust Verhuizingen, ze hebben een jarenlange, betrouwbare staat van dienst. Neem gerust contact op, ze helpen je graag verder. We geven je in de blog een aantal tips waarmee je een gedegen verhuisbedrijf kunt kiezen.

Makkelijke tips

Het is supereenvoudig om met een aantal eenvoudige tips een boel verhuisellende te voorkomen, zoals:

·        Lees recensies van verhuisbedrijven

Het is tegenwoordig heel makkelijk om klantbeoordelingen over verhuisbedrijven te vinden. Een recensies (zo noemen we dat ook wel) is snel online in te zien via Google klantbeoordelingen. De nieuwste update van het algoritme van Google richt zich er op om zoveel mogelijk echte recensies te laten zien. Het kan dus niet meer gaan om recensies die een verhuisbedrijf er zelf op gezet heeft. Zo is het beeld dat de beoordelingen schetsen, een stuk meer realistisch geworden. Natuurlijk is het altijd een subjectieve ervaring, maar als veel mensen een bepaalde subjectieve ervaring delen, dan voelt het toch al weer een stuk objectiever.

·        Vraag drie bedrijven om een offerte

Je hoeft geen genoegen te nemen met de eerste de beste offerte. Vraag drie bedrijven om een offerte. Dan kies je voor jou de meest voordelige. Dat hoeft overigens niet te beteken dat het dan ook de goedkoopste offerte moet zijn. Het gaat namelijk om de prijs-kwaliteitsverhouding.

·        Controleer het adres

Vraag om een visitekaartje of zoek de website van de verhuizers op en kijk of het vermelde adres online staat. Kun je het niet vinden? Dan moet er een belletje gaan rinkelen. Misschien beter niet met deze lieden in zee gaan.

·        Betaling

Over het algemeen is een offerte gratis. Wanneer het bedrijf wel iets in rekening zegt te willen brengen hiervoor, dan raden we je aan de offerte niet te laten maken. Contante betalingen of storingen vooraf moet je ook zeker niet willen. Een goed verhuisbedrijf stelt een offerte op en stuurt je de rekening. Geen probleem. Kosten zijn vooraf helder en duidelijk verwoord.

Conclusie

Voor je een aankoop doet of een dienst afneemt, maak je gewoon gebruik van de kracht van het internet en je eigen vermogen om kritische vragen te stellen. Veel succes met de verhuizing!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden