AEC info

Haal het maximale uit je beursstand met deze 3 tips

Geplaatst op

Op een beurs ben je een van de vele, misschien wel honderden, bedrijven die met behulp van een stand aandacht voor een product proberen te generen. Het is daarom belangrijk dat je een opvallende en duidelijke stand hebt en op de juiste plek op de beurs staat. In dit blog geven we je tips hoe je het maximale uit je beursstand kunt halen.

Kies een tactische plek

De plek waar je staat op een beurs is van groot belang. Het beste is om met je stand dicht bij de catering of de toiletten te staan. Deze plekken zijn namelijk het meest gezocht en mensen blijven hier het langste hangen.

Houdt het kort en bondig

Een fout die vaak voorkomt is dat bedrijven te veel informatie willen delen. Mensen willen in een enkele oogopslag kunnen zien wie je bent en wat je aanbiedt. Bij veel tekst haken mensen af omdat ze het saai vinden of simpelweg geen zin hebben om te lezen. Zet alleen je belangrijkste product in de spotlight en geef hier cruciale informatie over. Geïnteresseerden zullen vanzelf op je afstappen voor verdere toelichting. Laat je bedrijfsnaam, website en social media kanalen altijd duidelijk naar voren komen op je stand. Gebruik logo’s, grote letters en korte zinnen.

Laat je beursstand opvallen

Je kunt opvallen met kleuren, verlichtingen, afbeeldingen, voorwerpen en activiteiten die je kunt doen bij je stand. Vertoon bijvoorbeeld een bedrijfsfilm op een groot televisiescherm of geef je potentiële kanten de kans om een interactieve quiz te doen die relevant is voor je bedrijf. Hoe groter de stilstaande mensenmassa rondom je stand is, des te sneller mensen nieuwsgierig worden en zullen kijken wat er te doen is bij je stand. Ook geuren en geluid zijn elementen waar mensen snel geneigd zijn op af te komen. Let wel op dat de activiteiten passen bij je product om te voorkomen dat mensen alleen naar je stand toekomen voor gratis spullen of entertainment.

Je stand is je visitekaartje op de beurs. Bespaar daarom nooit op een beursstand maar laat een professionele partij je hierbij helpen. Bij diverse bedrijven zoals www.beurswand.nl kunt je beursstands huren of kopen die precies aansluiten bij je wensen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden