AEC info

Goede ventilatie en luchtfiltering op kantoor

Geplaatst op

Wanneer je met meerdere mensen bij elkaar komt is het erg belangrijk om te zorgen dat de lucht in een bepaalde ruimte om de zoveel tijd gefilterd wordt of geventileerd. Dit is namelijk erg belangrijk voor de gezondheid van iedereen en zorgt er ook voor dat iedereen productief is en uit kan rusten bijvoorbeeld in een kantine. In zo’n kantine kunnen er ook de nodige etenslucht te rondgaan en dan is het wel fijn wanneer deze afgevoerd wordt. Lees er meer over in deze tekst. 

Luchtventilatieinstallatie in je bedrijf

Zorg ervoor dat het op kantoor goed toeven is als het gaat over de lucht die de medewerkers inademen. Wanneer deze op orde is, zullen ze veel effectiever aan het werk kunnen en zich beter voelen. Een ventilatorbox is een essentieel onderdeel van zo´n filtering. Op maxi-trade.nl kunnen ze je van alles over dit laatste vertellen. Lucht die in- en uitgeademd is of etenslucht en die in een ruimte rondgaan, kan worden afgezogen en nieuwe lucht wordt daarna aangevoerd.

Luchtfilterinstallatie / planten

In samenwerking met een luchtventilatie is een filtersysteem ook erg handig. Zo’n systeem kan een technologische basis hebben, maar even goed een biologische oorsprong. De technologische valt te combineren met het luchtventilatiesysteem. De biologische variant is bijvoorbeeld een set planten die de lucht voor jou filteren. Het leuke van planten is dat ze er ook nog eens een keer heel leuk uitzien. Door een natuurlijke sfeer op kantoor te creëren heb je direct al een schitterende look te pakken. Mensen voelen zich gewoon beter wanneer ze een stukje natuur zien. 

Om je medewerkers zich goed te laten voelen, zijn er ook nog andere dingen die je kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een gym. Je kunt er ook voor zorgen dat de medewerkers goed eten kunnen krijgen in je bedrijfsrestaurant. Dit in plaats van de gefrituurde hapjes die we maar al te vaak zien in dergelijke establishementen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden