AEC info

Glazen meubels: de voordelen en nadelen

Geplaatst op

De laatste jaren zijn glazen meubels erg in opkomst. In steeds meer woningen en bedrijfspanden zien we niet alleen een klein decoratie item van glas, maar soms hele meubels. Denk daarbij aan eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, tv-meubel, kasten en stoelen. De mogelijkheden met glas zijn eigenlijk oneindig. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen en nadelen van glazen meubels.

Voordelen van glazen meubels

Glazen meubels geven een bepaalde uitstraling aan je woning of bedrijfspand. De doorzichtigheid en strakke vormen van glas zorgen ervoor dat de meubels zeer geschikt zijn voor moderne interieurs. Ben je geïnteresseerd in een glazen meubel op maat, die je nergens op internet of in winkels kunt vinden? Neem dan contact op met een glashandel of glaszetter, geef je wensen en eisen door en vraag naar de mogelijkheden. Met meerdere glazen meubels en een glazen meubel op maat creëer je een unieke sfeer in je woning!

Nadelen van een glazen meubel

Met een glazen meubel moet je wel op een bepaalde manier voorzichtig zijn. Ook al bestaat het uit gehard glas, we raden het toch af of met scherpe en puntige voorwerpen tegen het glas aan te stoten. Daarnaast zijn vieze en vette vingers helaas wel goed te zien op glas, waardoor je de glazen meubels wel mee moet nemen tijdens de wekelijkse schoonmaak thuis.

Wat kosten glazen meubels?

De prijs van een glazen meubel varieert. Dit heeft te maken met het type meubel en de grootte ervan. Zo zullen op maat gemaakte glazen meubels over het algemeen ook duurder zijn dan de al bestaande glazen meubels, aangezien een glaszetter hier wat langer mee bezig is. Wil je vooraf een duidelijke prijsindicatie voor je meubel op maat? Vraag de glaszetter dan voor een indicatie van de kosten, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden