AEC info

De jaren vijftig zijn erg populair: check de designtips

Geplaatst op

Bij de https://www.fiftiesstore.nl/ vind je allerlei leuke dingen waar je mee aan de slag kan in je jaren vijftig designkamer. 

Veel mensen zijn dol op de kamer waarin ze de jaren vijftig op talloze manieren terug kunnen laten komen op een creatieve manier. We nemen in deze blog een aantal dingen met je door waarmee het mogelijk wordt om een jaren vijftig interieur in te richten. Lees snel verder en laat je inspireren. 

Jukebox

We kennen allemaal de mooie muziek (volgens velen) uit de jaren vijftig. In die tijd kwamen er allerlei dingen naar voren op muziekgebied waar we jaren later nog van genieten. Denk aan de popmuziek, draagbare radio´s en nieuwe muziekopnametechnieken zoals reverb. Een jukebox in de kamer is ook een goede manier om de jaren vijftig in huis te halen. Een aantal plaatjes uit deze tijd erin doen of een moderne variatie op de jukebox met moderne internetverbinding om te streamen (iets minder sfeervol) zijn opties om rekening mee te houden. 

Designobjecten

Er zijn ook veel designsobjecten uit de jaren vijftig te krijgen. Dit decennium is al enige tijd terug, maar ook weer niet zolang zodat er bijna niets meer van over is. Heel erg leuk om daar je woning, of een gedeelte van je huis (bijvoorbeeld de serre), extra sfeer mee te geven. 

Wanneer je gaat voor een eclectische stijl, dan is het mogelijk om meerdere stijlen door elkaar heen te doen. Ook die afkomstig zijn uit andere historische perioden. Het is dan wel belangrijk om te zorgen dat alles qua vorm en kleur een beetje op een artistieke manier bij elkaar past. 

We raden je aan om je ideeën eens voor te leggen aan experts bij jou in de buurt. Dit heeft twee voordelen: je bent direct bezig de lokale economie te ondersteunen en daarbij komen er resultaten naar voren die extra mooi zijn zodat je er meer van kunt genieten. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden