AEC info

Beschermingstips voor de ergste weersomstandigheden

Geplaatst op

De meest extreme weersomstandigheden kunnen zorgen voor materiële schade. Denk hierbij aan je woning, de auto of je tuin. Daarom hebben we de beste beschermingstips verzameld die helpen met het beschermen tegen de ergste weersomstandigheden. Zo overleef jij de winter en kan je voorkomen dat je materiële schade oploopt. Lees snel verder en ga aan de slag met voorbereiden.

Buitenkraan

Wanneer het gaat vriezen is het zaak om de waterleiding naar de waterkraan te legen. Door bevriezing kan deze uitzetten en kan de leiding en de kraan kapot gaan. De buitenkraan kun je vaak zelf afsluiten. Dit gebeurt vaak bij de hoofdkraan via een aparte aansluiting. Draai deze aansluiting dicht, vervolgens draai je de buitenkraan open zodat al het water eruit loopt. Vervolgens kan je dit weer dichtdraaien. Op deze manier is deze leiding leeg en zal deze niet kapotvriezen in de periodes van vorst.

Verwarming van het huis

In de koudste maanden wordt het meest gestookt. Het is belangrijk om het huis goed warm te houden. Ook in de tijden dat je van huis gaat. Zorg dat je de temperatuur dan op circa 14 graden laat. Op deze manier wordt het thuis niet te koud. Wanneer je de verwarming helemaal uitzet heb je kans dat het ijskoud is wanneer je terugkomt en dat er zelfs dingen gaan bevriezen thuis. Hou het huis dus leefbaar warm, zo blijft je huis in de beste staat en gaat deze niet achteruit.

Auto accu beschermen

Zorg goed voor je auto in tijden van extreem winterweer. Voor je het weet, wil je auto niet meer starten zodra je naar werk moet of de kinderen weg moet brengen. De accu is een belangrijk onderdeel van je auto. Deze zorgt namelijk voor dat je auto bijvoorbeeld start. In de winter kan dit moeizaam gaan en bij de koudste winterse temperaturen. Een accubak van Broekhuis-auto’s biedt bescherming. Het beschermt tegen onder andere corrosie of wanneer er veel vocht om de accu is gekomen. Denk hierbij aan heftige regenvallen of door het rijden van bergen met sneeuw. Een accublok zorgt dat de accu intact blijft en geen schade oploopt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden