AEC info

3 verhuistips die we graag met je willen delen

Geplaatst op

Verhuizen brengt vaak nogal wat stress met zich mee. Je wilt natuurlijk dat alles heel overkomt en je genoeg tijd hebt om al je spullen op een nette manier in te pakken. Vaak wil je alleen echt meenemen wat je ook echt denkt te gebruiken. Daarnaast hoop je dat alles in je gehuurde busje, vrachtwagentje of verhuiswagen past. We geven je graag een aantal tips om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

1. Ruim meteen je zooi op 

Het inpakken van al je bezittingen in dozen, tassen en meer kan overweldigend zijn. Maak het jezelf daarom een beetje makkelijker, door zoveel mogelijk spullen meteen uit te zoeken en weg te doen. Je moet vanaf doos 1 zorgen dat er echt alleen maar spullen in zitten die je ook echt mee wilt naar je nieuwe huis. Zo hoef je minder in te pakken, minder te verhuizen en minder uit te pakken, en begin je met een schone lei aan het leven in je nieuwe ruimte.

2. Maak een verhuismap

Verhuizen gaat niet alleen over het verhuizen van je spullen. Je zult ook een aantal administratieve zaken op orde moeten krijgen. Begin met het verzamelen van nieuwe adressen, huur- of kooppapieren, verhuiscontracten en meer in een map. (Overweeg een papieren versie in plaats van een digitale, voor het geval de batterijen van je computer of telefoon leeg raken tijdens de verhuizing). Als er tijdens de planning of de verhuizing zelf vragen opduiken, heb je het antwoord (en de gegevens over afspraken, betalingen en meer) bij de hand.

3. Gebruik de juiste formaat dozen 

Als je zware dingen, zoals boeken inpakt voor de verhuizing, doe ze dan in een kleine doos. Een hele grote doos vol boeken bijvoorbeeld is bijna niet te tillen dit is zowel voor jezelf niet fijn, maar ook niet voor verhuisbedrijf in Gouda dat je wellicht hebt ingeschakeld. Doe lichte voorwerpen, zoals beddengoed en kussens wel in grote dozen, daar kan je dan meer in kwijt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden