AEC info

3 belangrijke zaken om te regelen voor als je gaat verhuizen

Geplaatst op

Als je gaat verhuizen, dan is het erg belangrijk dat je de verhuisdag goed organiseert. Er zijn namelijk veel haken en ogen aan het verhuizen op eigen houtje. Ons eerste advies is daarom dan ook om te onderzoeken of je niet liever een verhuisbedrijf wilt inhuren. Zij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van je meubels en spullen en kunnen dit ook veel efficiënter doen dan de meeste niet-professionals. Als je een verhuisbedrijf overweegt, dan adviseren we je om contact op te nemen met dit verhuisbedrijf uit Amsterdam.  

TIp #1: Zorg voor een strakke planning

Verhuizen kan erg veel tijd kosten, maar dat hoeft niet per se zo te zijn. Door middel van alles goed van te voren uit te denken, kun je de dag stukken efficiënter laten verlopen dan als je dit geen strakke planning gemaakt zou hebben. Als je namelijk zorgt voor een duidelijke starttijd, dan weten de mensen die je komen helpen ook vanaf wanneer ze verwacht worden. Hoe eerder iedereen er is, des te eerder kunnen de handen uit de mouwen en kan het verhuizen immers beginnen!

Tip #2: Zorg voor voldoende hulp

We hebben niet allemaal evenveel spullen. Het zal je verbazen hoeveel spullen sommige mensen verstopt hebben op de zolder, in de schuur of op een andere plek waar je wat minder vaak zoekt. Als jij iemand bent met veel spullen, dan kan het handig zijn om nét een beetje meer mensen te vragen om een handje te helpen. Zorg er wel voor dat je iedereen die je uitnodigt wel goede instructies kunt geven. Het is erg vervelend als je mensen hebt gevraagd je te helpen en het blijkt dat je eigenlijk aan een kleinere groep mensen genoeg had gehad.

Tip#3 Zorg voor een goede verhuiswagen

Of je nu naar de andere kant van het land verhuist of wanneer je een paar straten verder gaat wonen: een goede verhuiswagen is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alles een beetje soepeltjes verloopt. Je wil namelijk voldoende ruimte hebben voor je grotere meubels, zoals je bed, je koelkast, je eettafel en je bank. Dat betekent dat, voordat je een verhuisbussen gaat reserveren, goed de afmetingen van je grootste spullen moet weten. Dan zorg je ervoor dat, wanneer de verhuisdag eenmaal is aangebroken, je niet voor de vervelendste verrassing komt te staan: de spullen passen niet in de verhuisbus.

Goede voorbereiding is het halve werk en dat is ook zeker waar voor verhuizen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je graag meer over interessante onderwerpen uit de wereld van architectuur en design.

Contactgegevens

Via info @ aecinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden